Την τραγική εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα έδειξε και στην Πορτογαλία ο Μάρκο Λιβάγια.
Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ μπήκε αλλαγή στη θέση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο 61′ με το σκορ στο 1-0 και από δύο δικά του λάθη προήλθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της Μπράγκα.
Ετσι ο Μάσιμο Καρέρα τον έβγαλε από το ματς στο 88′ και πέρασε τον Μαχαίρα, θέλοντας προφανώς να του στείλει ένα μήνυμα για τη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.