Άννα Βίσση: Μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τρομαγμένο μου» για τον Ζακ Κωστόπουλο
Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου
Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καλογερόπουλος και τους στίχους η Λίνας Δημοπούλου.
Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε No. 1 στο chart του iTunes σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία έχει σχεδιάσει η Εύη Τσακλάνου.
Τα έσοδα από το «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν από την Άννα Βίσση για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για τη διαλεύκανση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.
«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», έγραψε η Άννα Βίσση στην ανάρτηση της στο Instagram.
Ακούστε το εδώ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442