The Weeknd : Δωρεά «μαμούθ» για τους πληγέντες στον Λίβανο
Ο διάσημος καναδός τραγουδιστής προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στην εκστρατεία Global Aid for Lebanon, μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει τα θύματα της φονικής έκρηξης στη Βηρυτό στις 4 Αυγούστου.
Ο The Weeknd συνεχίζει να προσφέρει χρήματα σε όσους έχουν ανάγκη.
Ο διάσημος καναδός τραγουδιστής δώρισε 300.000 δολάρια στην εκστρατεία Global Aid for Lebanon, μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει τα θύματα της τρομαχτικής και φονικής έκρηξης στη Βηρυτό στις 4 Αυγούστου.
Από την φονική έκρηξη έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 200 άνθρωποι και ισοπεδώθηκε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης.
Η δωρεά του The Weeknd ανακοινώθηκε από τον μάνατζέρ του, Wassim «Sal» Slaiby.
«Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που νοιάζονται τόσο πολύ για τον κόσμο και τώρα για τους αδελφούς και τις αδελφές μας στον Λίβανο που υποφέρουν και χρειάζονται τη συλλογική μας βοήθεια» έγραψε ο Slaiby.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον αδερφό μου @theweeknd για τη γενναιόδωρη πράξη του, τη δωρεά 300.000 στην εκστρατεία Global Aid for Lebanon».
Ο Slaiby και η σύζυγός του, Rima Fakih -πρώην Μις ΗΠ – είναι και οι δύο γεννημένοι στο Λίβανο.
Το ζευγάρι έχει κινητοποιήσει εκστρατείες ανακούφισης των πληγέντων και ευχαρίστησε επίσης το Live Nation για τη δωρεά των 50.000 δολαρίων.
Ο The Weeknd έχει κάνει σημαντικές δωρεές σε εκστρατείες για τους πληγέντες από την COVID-19, στο κίνημα Black Lives Matter και σε οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας