Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος έπαιζε δανεικός στο Περιστέρι εδώ και δύο χρόνια, αποτελεί παρελθόν από την Ένωση και ήδη ομάδες της Basket League θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Το 2017 πήρε μεταγραφή από τον Δούκα στην ΑΕΚ, όμως δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην Ένωση. Ο λόγος για τον Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι και από την 1η του Αυγούστου είναι free agent.
Ο 21χρονος φόργουορντ έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο αδερφός του Δημήτρη Αγραβάνη πάντως είναι από τους παίκτες που δεν θα αργήσει πολύ να βρει το επόμενο συμβόλαιό του, καθώς ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αυτόν από την Basket League με τον Προμηθέα να είναι μία εξ αυτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (01/08/2020) το συμβόλαιο του Γιάννη Αγραβάνη. Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί τον αθλητή για τη συνεργασία και τού εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.