Νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 3.922.216 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ2310989899 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να προχωρήσει η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε α) 1.448 δικαιούχους (αναστολές Μαρτίου-Απριλίου) ποσού 1.158.400 ευρώ και σε β) 8.357 δικαιούχους (αναστολές Μαΐου) ποσού 2.763.816 ευρώ.
Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται σε 9.805.
Η προηγούμενη καταβολή της αποζημίωσης, πραγματοποιήθηκε σε όσους τη δικαιούνταν, την προηγούμενη εβδομάδα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας