Πριν μερικές ημέρες ο Νικ Καλάθης έκανε το δείπνο στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τόσο καιρό στον Παναθηναϊκό, στο τεχνικό τιμ δηλαδή της ομάδας του Τριφυλλιού.
Σήμερα (17/06) ήταν η ώρα των συμπαικτών του αυτά τα χρόνια στους Πράσινους. Ο Καλάθης βρέθηκε στο κλειστό του Αμαρουσίου για να αποχαιρετήσει τους παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκε όλο αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό.
Οπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν τα πειράγματα με τους συναθλητές του όλο αυτόν τον καιρό να του εύχονται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Καλάθης όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και το μοναδικό που απομένει είναι το… διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το μεσημέρι της Τέταρτης (17/06) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα ως πρώτου προπονητή.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών