Δύσκολη νύχτα στο Άγιο Όρος: Μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 59 πυροσβέστες, με 20 οχήματα, καθώς και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να συνδράμουν εναέρια μέσα
Μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στο Ακρωτήρι Αράπης, στο Άγιον Όρος εξακολουθούν να δίνουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 4 το απόγευμα σε δυσπρόσιτο σημείο, με πυκνή βλάστηση από πεύκα και πουρνάρια, ενώ δεν απειλεί κάποια μονή.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 59 πυροσβέστες, με 20 οχήματα, καθώς και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να συνδράμουν εναέρια μέσα.
Σημειώνεται πως οι εναέριες δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή αποσύρθηκαν καθώς έπεσε ο ήλιος.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ακρωτήρι Αράπης Αγίου Όρους. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 59 #πυροσβέστες , 20 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας