Γενέθλια έχει σήμερα η Λίτσα Πατέρα και στο Πρωινό της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη με τούρτα.
Λίγο πριν τις αστρολογικές προβλέψεις, η Φαίη Σκορδά κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα στα χέρια της, πήγε προς την μεριά της και μαζί με τους συνεργάτες της ευχήθηκαν στην αστρολόγο «χρόνια πολλά».
Με κάνετε πολύ ευτυχισμένη και πραγματικά πρέπει την ημέρα των γενεθλίων οι φίλοι να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνετε», είπε αρχικά.
Όταν η Φαίη Σκορδά και η Λίτσα Πατέρα έμειναν μόνες τους στο τραπέζι, η γνωστή αστρολόγος είπε συγκινημένη: «Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε καλή την κάθε μέρα και ειδικά τη μέρα των γενεθλίων. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω γιατί με συγκινήσατε πολύ και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
«Με πήραν τα εγγόνια μου πρωί πρωί και νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά», είπε στη συνέχεια.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας