Από τότε που ανέλαβε το τιμόνι του οίκου Gucci ο Αλεσάντρο Μικέλε στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας πρωταγωνίστησαν ο Χάρις Στάιλς, η Λάνα Nτελ Ρέι και χαριτωμένα ζωάκια, όπως κοτόπουλα και γουρουνάκια.
Τα χαριτωμένα ζώα βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας καμπάνιας του Gucci για την Pre-Fall συλλογή του οίκου για το 2020.
Η φωτογράφιση έγινε στη νότια Ισπανία και το μήνυμα της διαφημιστικής εκστρατείας με τίτλο #SoDeerToMe, το θέμα του είναι απλό:
«Στον κόσμο ενός παιδιού, οποιοδήποτε κατοικίδιο ζώο -μία νυφίτσα, ένας βάτραχος ή μια κουκουβάγια- μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος».
Η ιδέα αποφασίστηκε τον Φεβρουάριο, προτού ο κοροναϊός φθάσει σε επίπεδα πανδημίας και η φωτογράφιση των ελαφιών, σκίουρων, κουνελιών και των άλλων ζώων και των μοντέλων έγινε από τον βρετανό φωτογράφο μόδας, Alasdair McLellan.
Το αποτέλεσμα είναι ένας ύμνος στη φύση, ένας φόρος τιμής στον εναγκαλισμό και την προστασία της φύσης.
Οι εικόνες παραμυθιού δείχνουν μια επιστροφή στην υπέροχη ύπαιθρο, με μοντέλα που αλληλεπιδρούν και περιβάλλονται από ζώα, ακόμη και καλύπτονται από αυτά, θυμίζοντας την ωραία Κοιμωμένη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας