Διευθύντρια Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών στο MEGA: Εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανώς στις αρχές του 2021
Το εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανότατα έρχεται στις αρχές του 2021, αποκάλυψε η Νάταλι Μολ, γενική διευθύντρια της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φαρμακοβιομηχανιών μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA
Το εμβόλιο για τον κοροναϊό πιθανότατα έρχεται στις αρχές του 2021, αποκάλυψε η Νάταλι Μολ, γενική διευθύντρια της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φαρμακοβιομηχανιών μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA.
Η Νάταλι Μολ εξήγησε πού βρισκόμαστε σε σχέση με την κρίση του κοροναϊού και μίλησε για την αγωνιώδη προσπάθεια ερευνητών και επιστημόνων για την έρευνα και την ανάπτυξη θεραπειών και εμβολίων κατά του κοροναϊού αλλά και για την διασφάλιση της προμήθειας φαρμάκων στην Ευρώπη.
Σχετικά με το πότε να αναμένουμε εξουσιοδοτημένο εμβόλιο έτοιμο για χρήση, είπε πως υπάρχουν περίπου 80 προγράμματα εμβολίων κατά του κοροναϊού και πολλές κλινικές δοκιμές που έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο σε Κίνα και ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη.
Εκτίμησε πως αν οι κλινικές δοκιμές συνεχίσουν και είναι επιτυχημένες, θα μπορούσαμε να έχουμε εμβόλιο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, που να είναι σε θέση να εγκριθεί.
Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να προβλέψει εάν οι κλινικές δοκιμές θα οδηγήσουν σε επιτυχημένα υποψήφια εμβόλια, είπε μεταξύ άλλων.
- Ερντογάν: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος εισαγγελέας που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442