Ένα μοναδικό θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Λεωνιδίου όταν ένα αερόστατο γεμάτο ευχές δέσποσε στον ουρανό της περιοχής.
Την ιδέα για την κατασκευή του είχε κάτοικος του Λεωνιδίου ο οποίος δημιούργησε ένα αερόστατο σε σχήμα σπιτιού χρησιμοποιώντας πάνω από 350 χρωματιστές κόλες χαρτιού και με διαστάσεις 5 x 7 x 8 μέτρα!
Λόγω του μεγάλου όγκου του χρειάστηκε η προσπάθεια επτά ατόμων ώστε να καταφέρουν να το απογειώσουν από την Πλατεία Ηρώων γεμίζοντάς το με ζεστό αέρα, με την προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία αφού παρέμεινε στον τσακώνικο ουρανό για 15 ολόκληρα λεπτά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων μας.
Το επιβλητικό αερόστατο εκτός από το μήνυμα «Μένουμε σπίτι και στο Λεωνίδιο» ήταν «φορτωμένο» και με ευχές:
Καλό Πάσχα με Υγεία, Ευτυχία, Ειρήνη. Καλή Αντάμωση!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.