Πάτρα : Αποκλεισμό της παραλιακής οδού ζητάει ο δήμαρχος για την αποφυγή συνωστισμού
Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το τοπικό tempo24.gr, αναφέροντας ότι ο δήμαρχος έχει στείλει το σχετικό αίτημα στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας, αρμοδίως μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαρ. Μπονάνου
Αίτημα για αποκλεισμό της παραλιακής οδού της Πάτρας (Ηρώων Πολυτεχνείου) έχει αποστείλει ο δήμαρχος της πόλης προς την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες και επομένως ο κίνδυνος διασποράς του κοροναϊού.
Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το tempo24.gr, αναφέροντας ότι ο δήμαρχος έχει στείλει το σχετικό αίτημα στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας, αρμοδίως μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαρ. Μπονάνου, ο οποίος μίλησε στο ίδιο μέσο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, το αίτημα της απαγόρευσης έχει γίνει ήδη αποδεκτό και θα ανακοινωθεί επισήμως εντός της ημέρας. Ενώ τις επόμενες ώρες θα τοποθετηθούν και κάγκελα κατά μήκος της Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος που βρίσκεται το Θεατράκι μέχρι την Πλαζ.
Όπως αναφέρει το tempo24, στο έγγραφό του ο δήμαρχος Πατρέων αναφέρει:
«Στο εναπομείναν ανοιχτό τμήμα της παραλιακής ζώνης, μετά το κλείσιμο της περιοχής του έλους της Αγυιάς, αυξήθηκε ο συνωστισμός των πολιτών (όλων των ηλικιών) τις τελευταίες ημέρες. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού covid-19 και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, εισηγούμαστε τον περιορισμό κίνησης πολιτών από τη Βόρεια πύλη του Λιμανιού (Θεατράκι) έως την Περιοχή Πλαζ (οδός Κανελλοπούλου). Ο περιορισμός προτείνεται να ισχύει από τις 15:00 έως τις 08:00 της επομένης τις καθημερινές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές. Εισηγούμαστε τα ανωτέρω μέτρα να ισχύσουν άμεσα και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για σχετική απόφαση».
Υπενθυμίζεται πως απόφαση της Πολτικής Προστασίας στην Πάτρα έχουν ήδη ληφθεί μέτρα για το Νότιο Πάρκο και την περιοχή της Πλαζ, που παραμένουν ανοικτά για τον κόσμο από το πρωϊ μέχρι τις 2μμ, ενώ τα Σαββατοκύριακα υπάρχει απαγόρευση προσέλευσης.
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442