Στη λύση της Λιθουανίας και συγκεκριμένα του Κάουνας φέρεται να καταλήγει η Ευρωλίγκα όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν και από τις πιέσεις που δέχτηκε για να μη διεξαχθεί το παιχνίδι στο Μιλάνο.
Η διοργανώτρια Αρχή κάλεσε χθες τον Ολυμπιακό να μεταβεί στο Μιλάνο για να δώσει κανονικά εκεί το παιχνίδι, με την ΚΑΕ να αντιδρά και να στέλνει χθες αργά το βράδυ νέο αίτημα.
Σήμερα η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας κάλεσε τον Ολυμπιακό να μην ταξιδέψει, καθώς θα υπάρχει στη συνέχεια κίνδυνος και για άλλους ανθρώπους.
Πέραν τούτου, η ελληνική κυβέρνηση έχει επισημάνει πως όσοι έρχονται από Μιλάνο πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την Ευρωλίγκα, που φαίνεται να παίρνει τη λογική απόφαση να μη διεξαγάγει το παιχνίδι στο Μιλάνο, όπου είναι τεράστια η έξαρση του κοροναϊού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επικρατέστερο γήπεδο για να γίνει το παιχνίδι είναι αυτό της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.