Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο απόλυτος παραλογισμός: Η Ευρωλίγκα υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να πάει στο Μιλάνο

Ο απόλυτος παραλογισμός: Η Ευρωλίγκα υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να πάει στο Μιλάνο

Αυτό κι αν είναι από τα… άγραφα! Η Ευρωλίγκα απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Ολυμπιακού, για αναβολή ή μετάθεση του αγώνα με την Αρμάνι

Αυτό κι αν είναι από τα… άγραφα! Η Ευρωλίγκα απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Ολυμπιακού, για αναβολή ή μετάθεση του αγώνα με την Αρμάνι.

Παρότι το Μιλάνο είναι στο επίκεντρο του προβλήματος, παρότι οι Ιταλοί έχουν αναστείλει κάθε αθλητική δραστηριότητα, παρότι το αεροδρόμιο έχει κλείσει, η διοργανώτρια αρχή υποχρεώνει τους «ερυθρόλευκους» να πάνε και να παίξουν.

Πραγματικά προκαλεί σοκ η απόφαση της Ευρωλίγκας, καθώς έρχεται κόντρα σε κάθε λογική, αλλά θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και των δύο ομάδων, όπως και των υπόλοιπων που συμμετέχουν με τον έναν ή άλλο τρόπο στον αγώνα.

Είναι από τις φορές που δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που διαβάζεις, καθώς μια -κατ’ ευφημισμό- σοβαρή διοργανώτρια αρχή, βάζει το πρόγραμμα πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Και δεν μιλάμε για κάποιον υπερβολικό φόβο, αλλά για τον λογικό προβληματισμό που καθένας θα είχε, αν επρόκειτο να βρεθεί σε ένα μέρος, όπου ο κορωνοϊός «σαρώνει» και αφήνει νεκρούς στο πέρασμά του.

Τη στιγμή που η ανθρωπότητα κινείται στους ρυθμούς της πανδημίας, τη στιγμή που όλα τα κράτη αναζητούν τρόπους να προστατεύσουν τους πολίτες τους (η Σερβία σκέπτεται ακόμα και το κλείσιμο των συνόρων, σε ανθρώπους που πηγαίνουν από χώρες οι οποίες έχουν πληγεί) ο Μπερτομέου και οι επιτελείς του σφυρίζουν αδιάφορα, λες κι οι μπασκετμπολίστες έχουν πέσει από μικροί στο καζάνι με την αντιβίωση.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν και πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός, είναι όμως δεδομένα ανεύθυνη η συμπεριφορά της Ευρωλίγκας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024