Ένα εντυπωσιακό στατιστικό δημιουργήθηκε αυτή την αγωνιστική και αφορά στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αττικής. Ήταν η πρώτη φορά που Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 την ίδια αγωνιστική χωρίς οι δύο εκ των τριών να παίζουν μεταξύ τους.
Γιατί αυτό έχει συμβεί όταν τη σεζόν 1989-90 το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ήρθε 0-0 κι ο Παναθηναϊκός έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και τη σεζόν 1969-70 με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0 και το ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-0.
Αυτή την αγωνιστική θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία και την Κυριακή το ίδιο αποτέλεσμα έφεραν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Βόλο και Άρη αντίστοιχα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στρέφεται στα εισιτήρια που θα διαθέσουν οι δύο ομάδες.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.