Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνεχίζει να σπάει ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει βαλθεί να γράψει τη δική του ιστορία στο Μέρσεϊσαιντ και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.
Ο σταρ της Λίβερπουλ πέτυχε εντυπωσιακό γκολ απέναντι στη Γουότφορντ το μεσημέρι του Σαββάτου (14/12), έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ και παράλληλα κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα προσωπικό επίτευγμα.
Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ έφθασε πλέον τα 83 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και άφησε μια για πάντα πίσω του τον Λούις Σουάρες, ο οποίος είχε σταματήσει στα 82.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο 27χρονος κατάφερε να ξεπεράσει τον Ουρουγουανό με επτά παιχνίδια λιγότερα και να αποδείξει για ακόμη μια φορά τον λόγο που λατρεύεται σαν…θεός από τους οπαδούς των «ρεντς».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών