Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο : Ήξεραν τι να κάνουν για να με σταματήσουν αλλά είναι δύσκολο

Αντετοκούνμπο : Ήξεραν τι να κάνουν για να με σταματήσουν αλλά είναι δύσκολο

Στον κοινό τρόπο παιχνιδιού των Μπακς με τους Γκρίζλις στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που τόνισε πως ήταν δύσκολο να τον σταματήσουν οι αντίπαλοί του στο ματς με το Μέμφις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 37 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις και οδήγησε του Μπακς σε ακόμη μία νίκη, την 17η σερί στη σεζόν. Ο ηγέτης των «Ελαφιών» στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν ενώ σχολίασε και τον κοινό τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων.

«Παίζουμε σκληρά, παίζουμε όλοι μαζί, όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, είναι σημαντικό να κρατάμε την σύνθεση μας, να μείνουμε ενωμένοι σε άμυνα και επίθεση και αυτό λέει πολλά γι’ αυτή την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε ταπεινοί και θα είμαι μια χαρά.

Προσπαθώ να παίρνω τον χρόνο μου, να είμαι προσεχτικός, να βρω ότι χρειάζεται μέσα στο παρκέ. Πρέπει να μένω συγκεντρωμένος και να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στα μίντια, αλλά ήμουν στο 100%.

Ήξεραν τι να κάνουν για να με σταματήσουν, αλλά είναι δύσκολο. Τα plays μας είναι τα ίδια, εξαιτίας του προπονητή. Κάθε φορά που έπαιρνα την μπάλα, φώναζαν στους αμυντικούς να κάνουν πίσω και κάθε φορά που έβαζα το σουτ έλεγα αυτό ήταν πέρυσι, αν κάνεις ένα βήμα πίσω, θα το βάλω φέτος.

Αν δεν διασκεδάζαμε τόσο σαν ομάδα, δεν θα κερδίζαμε. Είναι η πιο διασκεδαστική ομάδα που έχω βρεθεί τα 7 χρόνια που είμαι στην λίγκα. Είναι σπουδαίο και θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024