Ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο της χάρισε τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, ενώ με τον τωρινό της σύζυγο, Μάκη Παντζόπουλο, έχουν αποκτήσει μια χαριτωμένη κορούλα, την Μαρίνα.
Μάλιστα, η Μαρίνα, ο… Βενιαμίν της Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως κάνει πολλή παρέα με την Μπιάνκα Κρασσά, την κόρη της Βίκυς Καγιά, αφού οι δυο τους είναι συμμαθήτριες!
Χθες, ο πρωτότοκος γιος της, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει πολύ, είχε τη γιορτή του. Και, φυσικά, η εκθαμβωτική μαμά του δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας