Ο φετινός «μαραθώνιος» της Euroleague ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη «μάχη» την Παρασκευή κόντρα στη Βιλερμπάν (21:45) στη Γαλλία.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας.
Η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το «Ελ Βενιζέλος», με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για την αυριανή αναμέτρηση.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.