Τζίτζι Χαντίντ : Έβγαλε εκτός πασαρέλας μία «εισβολέα»
Η διάσημη Τζίτζι Χαντίντ την συνόδευσε εκτός catwalk!
Μία γυναίκα εισέβαλε στην πασαρέλα κατά την διάρκεια της επίδειξης μόδας για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Chanel στο Παρίσι και… η Τζίτζι Χαντίντ δεν μπορούσε να το επιτρέψει!
Το χρονικό της «εισβολής» στο catwalk
Όλα έβαιναν καλώς στην επίδειξη του πασίγνωστου οίκου υψηλής ραπτικής Chanel, όταν ξαφνικά μία γυναίκα, ντυμένη «από την κορφή ως τα νύχια» με κομμάτια του οίκου, σηκώθηκε από την θέση της και αποφάσισε και εκείνη να συμμετάσχει στο catwalk.
Η Τζίτζι Χαντίντ που συμμετείχε στην επίδειξη είδε αμέσως τι συνέβαινε και έσπευσε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!
Το μοντέλο εγκαταλείποντας την προδιαγεγραμμένη του πορεία πάνω στην πασαρέλα, κατευθύνεται προς την άγνωστη γυναίκα με αυστηρό και θυμωμένο ύφος. Η Τζίτζι Χαντίντ περπατά προς το μέρος της και πιάνοντας την από τον ώμο την βγάζει εκτός της πασαρέλας.
Gigi Hadid giving a whole new meaning to fashion police
— someone crashes the Chanel catwalk and Gigi escorted her out pic.twitter.com/PbVNn0Gjo4
— ARMY™ 🌬 ARSD 📌 (@reallymoonchild) October 1, 2019
Ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα
Η γυναίκα που άφησε την θέση της και αποπειράθηκε να περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου, αποτελεί μία φαρσέρ YouTuber από την Γαλλία, ονόματι Marie Benoliel ή γνωστή ως Marie S’Infiltre.
Μιλώντας στο περιοδικό «TIME» η ίδια αποκάλυψε ότι ο λόγος που ανέβηκε στην πασαρέλα ήταν γιατί πάντα ονειρευόταν να γίνει μία από τις μούσες του οίκου Chanel.
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442