Νέο σχέδιο αλλαγών στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων, το οποίο μάλιστα έχει τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών, έχει εκπονήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Το σχέδιο αυτό, κεντρικό σημείο του οποίου αποτελεί η ένταξη 7.000 περιοχών εκτός σχεδίου στο αντικειμενικό σύστημα, συζητήθηκε στο πλαίσιο των επαφών της τέταρτης μεταμνημονιακής αξιολόγησης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των θεσμών.
Παράλληλα συζητήθηκαν και μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών της ελληνικής κυβέρνησης οι οποίες στόχο έχουν να μετουσιώσουν μια τυπική «αξιολόγηση» στην υλοποίηση ενός προγράμματος ελληνικής ιδιοκτησίας.
Διαβάστε επίσης στο ρεπορτάζ της Έλενας Λάσκαρη:
– Για πότε δρομολογούνται οι αλλαγές στις αντικειμενικές;
– Τι ρόλο θα παίξει η πορεία των εσόδων από ΦΠΑ;
– Που καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές ακινήτων;
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.