Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν την Τρίτη (17/9) οι VIP κάρτες διαρκείας
Η διοίκηση του ερυθρόλευκου ερασιτέχνη ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι αύριο Τρίτη (17/9) ξεκινάει η διάθεση των VIP καρτών διαρκείας της σεζόν 2019-2020.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη ξεκινά η διάθεση των VIP καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα οι κάρτες διαρκείας VIP (για όλα τα αθλήματα), θα διατίθενται καθημερινά από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00.
Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: *100€: Για κάθε άθλημα ξεχωριστά (βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών, Πόλο Ανδρών & Γυναικών, Χάντμπολ, Μπάσκετ Γυναικών)
*200€: Court Seat για Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών (οι θέσεις είναι περιορισμένες).
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior της σεζόν 2019-2020, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, κατά προτεραιότητα (μέχρι την κάλυψη της χωρητικότητας των γηπέδων) σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
Σημείωση/διευκρίνιση: Σε παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος και για λόγους ασφαλείας δεν θα ισχύει η Κάρτα Μέλους & Kάρτα Junior, όπως συνέβη σε ορισμένες περιπτώσεις και την περσινή σεζόν. Για τους συγκεκριμένους αγώνες θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».