Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Βουτιές στα Δωδεκάνησα
Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει το ερωτευμένο ζευγάρι!
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!
Μετά το πέρας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων το αγαπημένο ζευγάρι έβαλε πλώρη για τα πανέμορφα Δωδεκάνησα. Οι βόλτες στην παραλία αλλά και σοκάκια της πόλης στο νησί της Ρόδου δεν είχαν τέλος!
Επόμενη στάση για το δημοφιλές ζευγάρι ήταν το υπέροχο νησί της Λίνδου, όπου έκαναν μία ολιγοήμερη εκδρομή, στα πλαίσια της οποίας επισκέφθηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο.
Τόσο η πανέμορφη Κατερίνα όσο και ο γοητευτικός Γιάννης ανάρτησαν πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο από τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις!
Τα χαμογελά τους λάμπουν από ευτυχία ενώ μαρτυρούν πως ο χρόνος που περνούν μαζί είναι ο καλύτερος!
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442