Έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νεϊμάρ, αφού και οι δυο πλευρές επιθυμούν… διακαώς τη λήξη της συνεργασίας τους.
Όπως υποστηρίζει η «Equipe» το ενδεχόμενο παραμονής του βραζιλιάνου στο Παρίσι και τη νέα σεζόν συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες, με τον ίδιο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της, η Παρί παρά το γεγονός πως τις προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη να πουλήσει τον 27χρονο τελικά φαίνεται πως έχει κουραστεί με τα… τερτίπια του ποδοσφαιριστή.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Γάλλοι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αν δεν καλυφθούν οικονομικά, με τους διοικούντες να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.