Ο Άρης επικράτησε 1-0 της ΑΕ Λεμεσού και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της νορβηγικής Μόλντε που είναι η επόμενη αντίπαλος των Κίτρινων.
Οι Σκανδιναβοί ξεκίνησαν το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 1ο προκριματικό γύρο, με αντίπαλο την ΚΡ Ρέικιαβικ, την οποία και απέκλεισαν με άνεση. Στο πρώτο παιχνίδι, στη Νορβηγία επικράτησαν 7-1 και με το σβηστό 0-0 στην Ισλανδία, πέρασαν στην επόμενη φάση.
Στον 2ο προκριματικό γύρο, η κληρωτίδα έφερε απέναντί της την Τσουκαρίσκι από την Σερβία. Ο πρώτος αγώνας ήρθε ισόπαλος 0-0. Στον επαναληπτικό, στο Τσουκαρίσκι Στάδιο, η Μόλντε επικράτησε 3-1 και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Σερβίας.
Το πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Μόλντε, για τον 3ο προκριματικό γύρο θα γίνει στο στάδιο «Άκερ» στην Νορβηγία στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η Μόλντε μετά από 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Νορβηγίας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, 10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και 37-16 γκολ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.