Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την θέση των χαφ. Πρόκειται για τον 27χρονο Ιρακινό με ολλανδικό διαβατήριο Οσάμα Ρασίντ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα για χαφ, αλλά αυτός δεν λέει να έρθει στην Τούμπα.
Ένα ακόμα όνομα, από τα δεκάδες που έχει στην μεταγραφική του λίστα ο Μάριο Μπράγκο είναι αυτό του Οσάμα Ρασίντ. Ο 27χρονος Ιρακινός χαφ, κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου που αγωνίζεται στην Σάντα Κλάρα.
Πρόκειται για τον αρχηγό της πορτογαλικής ομάδας, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά 27 φορές με τη φανέλα του συλλόγου από την Ιβηρική Χερσόνησο έχοντας σκοράρει 7 τέρματα και μοιράζοντας 7 ασίστ.
Ο Ρασίντ, έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου με την ίδια ευκολία. Είναι διεθνής 20 φορές με την εθνική ομάδα του Ιράκ, αλλά και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.