Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις
Στο περιοδικό Down Town και την Έρρικα Ρούσσου έδωσε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν να πάει στο MasterChef, αλλά δεν τα βρήκε με την παραγωγή.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις
Έβλεπες MasterChef;
Ναι, το έβλεπα. Μια φορά είχα ακούσει τους τρεις κριτές να λένε ότι βγάζουν “amuse – bouche” στα μαγαζιά τους. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εκπαίδευση του κοινού; Ακούω να κοροϊδεύουν το MasterChef και να το λένε ριάλιτι, αλλά αυτή είναι μια πληροφορία που ακούστηκε εκεί. Ήξερε ο Έλληνας πριν από τρία χρόνια τι είναι το “amuse – bouche”; Εσύ ξέρεις; Είναι το καλωσόρισμα που σου βγάζουν στο μαγαζί.
Θα πήγαινες ως κριτής στο MasterChef;
Ήταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα κι ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας