Στην τεχνική ηγεσία της Χίμκι θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ρίμας Κουρτινάιτις, με τη ρώσικη ομάδα το βράδυ της Παρασκευής να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.
Ο Λιθουανός προπονητής συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο 59χρονος τεχνικός στα μέσα της σεζόν αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της Χίμκι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε κάποιον τίτλο, αλλά ούτε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Κουρτινάιτις εκτός από την Χίμκι, στο παρελθόν είχε δουλέψει επίσης σε Λιέτουβος Ρίτας, Καντού, Ρίγα και Πρόκομ.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.