Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων – Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, ενώ προειδοποίηση εξέδωσε και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας λόγο για «πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας σε όλη τη χώρα λόγω των ισχυρών ανέμων και της υψηλής πιθανότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, ενώ προειδοποίηση εξέδωσε και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας λόγο για «πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη:
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία, σε επιφυλακή θα πρέπει να βρίσκονται περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, η Εύβοια, η Κορινθία, η Αργολίδα, η Λακωνία και το νησί των Κυθήρων.
Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, σημειώνεται πως σε επιφυλακή τίθενται οι παρακάτω Περιφέρειες:
– Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων)
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας