Συρία: Ισραηλινή επίθεση με πυραύλους προκάλεσε απώλειες στις τάξεις του συριακού στρατού
Τουλάχιστον τρεις σύροι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυραύλους που εκτόξευσαν οι ισραηλινές δυνάμεις σήμερα το πρωί εναντίον θέσεων στη επαρχία Κουνέιτρα, στη νότια Συρία, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο Sana, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές
Τουλάχιστον τρεις σύροι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυραύλους που εκτόξευσαν οι ισραηλινές δυνάμεις σήμερα το πρωί εναντίον θέσεων στη επαρχία Κουνέιτρα, στη νότια Συρία, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο Sana, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.
Μετά τα πλήγματα στα περίχωρα της πρωτεύουσας Δαμασκού, το Ισραήλ «επανέλαβε τις επιθετικές του δραστηριότητες, εκτοξεύοντας πολλούς πυραύλους κατά της επαρχίας Κουνέιτρα, προκαλώντας το θάνατο τριών και τον τραυματισμό άλλων επτά στρατιωτών» ανέφερε η ίδια πηγή, κάνοντας λόγο και για υλικές ζημιές από την ίδια επίθεση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.