Και οι Σπερς στη διεκδίκηση του Ντέιβις – Τι ανταλλάγματα προσφέρουν
Πλήθος ομάδων έχουν ακουστεί ως μνηστήρες του Άντονι Ντέιβις με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να είναι η τελευταία προσθήκη, προσφέροντας ένα δυνατό πακέτο ανταλλαγών στους Πέλικανς
Η μεταγραφή του Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς χάλασε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα ο καλύτερος ψηλός του ΝΒΑ να ξεμείνει στους Πέλικανς. Ο Φρύδιας από το σημείο αυτό μοιάζει να παίζει με… χειρόφρενο με τους μέσους όρους να κατρακυλούν στους 15.5 πόντους και τα 6 ριμπάουντ ανά 22 σχεδόν λεπτά που μένει στο παρκέ στα τελευταία 14 ματς.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντέιβις περιμένει το καλοκαίρι για να φύγει από τη νέα Ορλεάνη, με τους Λέικερς και τους Σέλτικς να είναι οι πιο… δημοφιλείς προορισμοί. Έρχεται όμως ο Ζακ Μπάκλεϊ του Bleacher Reoprt να προσθέσει με ρεπορτάζ του άλλη μια ομάδα στη διεκδίκηση του 26 σέντερ.
Πρόκειται για τους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς. Τα σπιρούνια αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους για τον Ντέιβις σύμφωνα με το δημοσίευμα και ετοιμάζουν ένα πακέτο για ανταλλαγή. Αυτό θα περιλαμβάνει τους ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Λόνι Γουόκερ αλλά και ένα pick του πρώτου γύρου από το προσεχές draft του Ιουνίου, προκειμένου να δελεάσει τους Πέλικανς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του