Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις ανά την επικράτεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ιδιαίτερα στη Μακεδονία, όπου με κάθε ευκαιρίες πολίτες αποδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική.
Το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, να δίνει το παρόν, πολίτες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Λευκού Πύργου για να διαμαρτυρηθούν.
Με σημαίες στα χέρια διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπό την επίβλεψη για ακόμη μια φορά της διμοιρίας των ΜΑΤ.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας