Από την Πόρτο στη στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μεταπηδήσει το προσεχές καλοκαίρι ο Έντερ Μιλιτάο.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός (21 ετών) έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πόρτο και σύμφωνα με την εφημερίδα Marca έχει συμφωνήσει με τη Βασίλισσα.
Η Ρεάλ είναι έτοιμη να καταβάλει στην πορτογαλική ομάδα 50 εκατ. ευρώ, όση είναι και η ρήτρα του παίκτη, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Μιλιτάο έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»