Υπέρ της vegan διατροφής Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι
Το ζευγάρι έγραψε για τα οφέλη που είδε ακολουθώντας τη vegan διατροφή στο εισαγωγικό του βιβλίου που έγραψε για την χορτοφαγία ο προσωπικός γυμναστής της Μπιγιονσέ, Μάρκο Μπόργκες.
Η Μπιγιονσέ και o Τζέι Ζι ενθαρρύνουν τους θαυμαστές τους να υιοθετήσουν τη φυτική διατροφή, εξηγώντας ότι το να είσαι vegan είναι, κατά τη γνώμη τους, θέμα παγκόσμιας σημασίας.
Το ζευγάρι θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά στον κόσμο, και χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να προωθήσουν τα οφέλη του «βιγκανισμού» στο πλαίσιο του «Veganuary», μία ετήσια πρόκληση που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ακολουθήσουν φυτική διατροφή όλον τον Ιανουάριο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το ζευγάρι έγραψε για τα οφέλη που είδε ακολουθώντας τη vegan διατροφή στο εισαγωγικό του βιβλίου που έγραψε για την χορτοφαγία ο προσωπικός γυμναστής της Μπιγιονσέ, Μάρκο Μπόργκες.
«Από τη στιγμή που είδαμε την υγεία ως μία πραγματικότητα, αντί ως μία δίαιτα, έγινε αποστολή για μας να μοιραστούμε την αλήθεια και τον τρόπο ζωής με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», αναφέρει, σύμφωνα με το People, το διάσημο ζευγάρι.
Τον περασμένο Μάρτιο η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή κατά την προετοιμασία της για το Φεστιβάλ Μουσικής Coachella.
Πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία με το φαγητό της γράφοντας «44 ημέρες μέχρι το Coachella!! Vegan Time!!».
Η τραγουδίστρια ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή σύμφωνα με το πρόγραμμα 22 Days Nutrition, ένα πρόγραμμα που ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της και τον Μπόργκες.
Ο Τζέι Ζι έγραψε σχετικά με τη χορτοφαγία σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο μπλογκ που έχει στο 22 Days Nutrition το 2013 χαρακτηρίζοντας τη vegan διατροφή ως «πνευματικό και φυσικό καθαρισμό».
- Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο λόγω μπλακ άουτ νότια της Σκύρου
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442