Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο για Μολδαβό υπήκοο, ο οποίος εγκλωβίστηκε προσπαθώντας να ανέβει στην κορυφή. Ο ορειβάτης απομακρύνθηκε από το καταφύγιο της Πετρόστρουγκας, στο Λιτόχωρο, επιχειρώντας ανάβαση χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Σύμφωνα με το στίγμα που έδωσε, ο ορειβάτης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το καταφύγιο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε υπολογίσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την έντονη χιονόπτωση, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. Ο ίδιος ειδοποίησε το 112, έδωσε το στίγμα του σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το καταφύγιο.
Όπως αναφέρεται, είναι καλά στην υγεία του και οι διασώστες προσπαθούν να τον προσεγγίσουν με ασφάλεια ώστε να τον μεταφέρουν εγκαίρως σε προστατευμένο σημείο. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις της 2ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο βουνό.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής