Νίκη που του δίνει αυτοπεποίθηση
Τα πήρε και τα δύο τελικά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα τα κατάφερναν ούτε στο Μόναχο, ούτε πολύ περισσότερο χθες κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ. Ο Μπλατ και οι παίκτες του διέψευσαν τις Κασσάνδρες και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες.
Πολλοί θεωρούν ότι η χθεσινή νίκη είναι αποτέλεσμα των απουσιών της Βασίλισσας. Δηλαδή ότι οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απουσία τόσο του Γιούλ, όσο και αυτή των Αγιόν και Κούζμιτς παίρνοντας μια νίκη που την χρειάζονταν για να επανέλθουν πάλι σε θετικό ρεκόρ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442