Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού… Ο μέχρι σήμερα υπηρεσιακός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι, αναλαμβάνει πλέον να συνεχίσει ως μόνιμος στην τεχνική ηγεσία της, αφού ο σύλλογος κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στην ομοσπονδία της χώρας.
Έτσι, ο Αργεντινός έγινε ο 13ος κόουτς της Βασίλισσας επί προεδρίας Φλoρεντίνο Πέρεθ (2000-2006 και 2009 μέχρι σήμερα).
Μεταξύ 2006 και 2009 που ο Πέρεθ δεν βρισκόταν στην προεδρία, εργάστηκαν ως προπονητές ο Ιταλός Φάμπιο Καπέλο (2006-2007), ο Γερμανός Μπερντ Σούστερ (2007-2008) και ο Ισπανός Χουάντε Ράμος (2008-2009).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.