Με τον Γιάννη Λουκίνα να πετυχαίνει καρέ τερμάτων ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 5-0 τη Θύελλα Καμαρίου (ομάδα Γ' ΕΘνικής) και πέτυχε το 2 στα 2 στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου
Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Γιάννης Λουκίνας πέτυχε καρέ τερμάτων και ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στο ευρύ 5-0 απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου (ομάδα που μετέχει στη Γ’ Εθνική) στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ανωτερότητα της ηπειρώτικης ομάδας φάνηκε από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουκίνας με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κακούμπα, άνοιξε το σκορ. Στο 31′, ο έλληνας επιθετικός έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, σκοράροντας από κοντινή απόσταση.
Δέκα λεπτά αργότερα ο 27χρονος ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, σκοράροντας μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να είναι εξουδετερωμένος.
Ίδιο έργο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενος να μην μπορούν να αντιδράσουν σε καμία περίπτωση και τους παίκτες του ΠΑΣ να είναι ασταμάτητοι. Στο 68ο λεπτό ο Σκόνδρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4-0), ενώ στο 71′ ο Λουκίνας ολοκλήρωσε το καρέ των γκολ του με νέα κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 5-0.
Έτσι ο ΠΑΣ έφτασε τους 6 βαθμούς και την 1η θέση του 8ου ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.