Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ζήτησε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Φεντερίκο Μακέντα (ο Δανός Γενς Μάε έδειξε «παίζετε»), αλλά ο Γιώργος Δώνης επανέλαβε την προτίμησή του στους ξένους διαιτητές, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τη Δευτέρα 29/10.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Δώνη:
-Για το πλάνο του και τις ταχύτητες που έλεγξε ο ΠΑΟΚ: «Εμείς είχαμε το πλάνο μας να παίξουμε με δύο φορ για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε πως το δυνατό του σημείο είναι το πρέσινγκ στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Σε έναν μεγάλο βαθμό λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο μέρος. Έκανε κάποιες φάσεις ο ΠΑΟΚ γιατί έχει την ποιότητα αλλά σε γενικές γραμμές το πλάνο πήγε όπως θα το θέλαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα γιατί μπήκαμε με διαφορετική σκέψη. Η αλλαγή του συστήματος έκανε τους αμυντικούς να έχουν διαφορετική σκέψη και πέσαμε στην παγίδα του ΠΑΟΚ. Δεν μαθαίναμε από τα λάθη και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Το παιχνίδι είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Θα ωριμάσουμε όμως και θα μάθουμε».
-Για τους Πρίγιοβιτς και Ζαμπά: «Ο Ζαμπά είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Στο πρώτο μέρος δεν πήγαν άσχημα οι παίκτες μου. Οι σύγχρονες ομάδες παίζουν έτσι. Ο Πρίγιοβιτς πήγε πολύ καλά σήμερα, δεν είναι επικίνδυνος μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Δεν θεωρώ πως ήταν το ίδιο επικίνδυνος ο Ζαμπά».
-Για την υποδοχή του από τον κόσμο: «Ο χρόνος πάντα μας κάνει πιο συνετούς. Εγώ πάντα σέβομαι τους συλλόγους στους οποίους έχω δουλέψει και χαίρομαι να παίζω σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα».
-Για τους ξένους διαιτητές: «Εγώ έχω δώσει την απάντησή μου και πρόσφατα. Δεν προτιμώ τους ξένους γιατί είναι καλύτεροι, αλλά γιατί το περιβάλλον είναι άρρωστο. Άπαντες συμπεριφέρονται διαφορετικά. Κανείς από τις μεγάλες ομάδες που μπορεί να επηρεάσουν δεν το κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο για τις ομάδες τους. Η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι μεγάλη συζήτηση».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουλβς για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπράιτον για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί να δυναμώσει το ρόστερ του φέρεται να είναι διατεθειμένος να κάνει κίνηση...
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.