Μετά από περίπου 9 χρόνια στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα λάβει συμμετοχή στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.
Μιλώντας στην «AS», ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους έστειλε το δικό του μήνυμα για το πολυαναμενόμενο Clasico, δηλώνοντας πως θέλει οι «μερένχες» να επικρατήσουν των «μπλαουγκράνα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης