ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται στο σκορ με το εξαιρετικό γκολ του Φορτούνη και την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Μπακασέτα στο 90′.
Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε την άφιξη και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη για την μεγάλη αναμέτρηση, τις αντιδράσεις του «κιτρινόμαυρου» πάγκου στις χαμένες ευκαιρίες της Ένωσης, την αγωνία και τις οδηγίες του 50χρονου προπονητή, μαζί με το ξέσπασμά των ανθρώπων της ΑΕΚ στο γκολ της ισοφάρισης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»