Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ είναι ελεύθερος και αναμένεται να βοηθήσει του Ερυθρόλευκους στην προετοιμασία τους, την περίοδο που θα λείψουν οι διεθνείς τους
Δύο νέα προέκυψαν το απόγευμα της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο παρκέ από το ρεπό που τους είχε δώσει ο Ντέιβιντ Μπλατ και προπονήθηκαν στο ΣΕΦ χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Το πρώτο νέο λοιπόν είναι πως την Τετάρτη (05/09, 17.00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε αγώνα προετοιμασίας το Ρέθυμνο, με το φιλικό να λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.