Ο Γιαγιά Μπανανά του Πανιωνίου βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις των Κλάρενς Ζέεντορφ και Πάτρικ Κλάιφερτ για την εθνική Καμερούν, εν όψει της αναμέτρησης με τις Κομόρες.
Ο Γιαγιά Μπανανά επέστρεψε στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος είχε τη χαρά και την τιμή να δει τον Κλάρενς Ζέεντορφ να τον συμπεριλαμβάνει στα ονόματα με τις πρώτες κλήσεις του στην εθνική Καμερούν, αφού ο άλλοτε σπουδαίος μέσος της Μίλαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της μόλις στις 4 Αυγούστου, με βοηθό του τον Πάρτικ Κλάιφερτ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»