Ρονάλντο-Ρεάλ: «διαζύγιο» που ξεκίνησε τον Δεκέμβρη(;)
Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου μετά την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League
«Μπαρούτι» οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της Ρεάλ στο Champions League.
Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος για το «διαζύγιο» με τους «μαδριλένους», με τον ισπανικό Τύπο να φέρνει το συμβόλαιο του 33χρονου σούπερ σταρ ως αιτία.
Σύμφωνα με την «AS» οι διαδικασίες ανανέωσης των δύο πλευρών ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβρη, με το αποτέλεσμα αυτών να αποδεικνύεται άκαρπο.
Αν και οι «μεϊρένχες» κατέθεσαν πρόταση με αύξηση απολαβών ύψους 9 εκατ. στο υπάρχον συμβόλαιο (21 εκατ.) του Κριστιάνο, υπό την προϋπόθεση της επίτευξης επιμέρους τίτλων και βραβείων, ο Ρονάλντο την απέρριψε.
Συγκεκριμένα, η αύξηση συνδεόταν με την κατάκτηση τίτλων (Champions League) και ατομικών μπόνους («Χρυσή Μπάλα»).
«H πρόταση απορρίφθηκε από τον CR7, ο οποίος τη θεώρησε προσβλητική για την καριέρα του στον σύλλογο. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τη νύχτα την οποία ο Πορτογάλος κέρδισε την πέμπτη «Χρυσή Μπάλα», ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεκε το εγκώμιο του Νεϊμάρ, εξ ου και η χθεσινή «βόμβα» από τον Ρονάλντο», αναφέρει χαρακτηριστικά η «AS».
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.