Τριάντα χιλιάδες περίπου προϊόντα μαϊμού βρέθηκαν σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε γνωστό αθλητικό παράγοντα του Ηρακλείου και σε αποθηκευτικό χώρο στο δήμο Χερσονήσου.
Τα προϊόντα βρέθηκαν έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας σε συνεργασία με συνεργείο του ΣΔΟΕ και έπειτα από καταγγελίες καταστημάτων και εταιρειών που εμπορεύονται γνήσια συναφή προϊόντα, όπως προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, training, αξεσουάρ, αρώματα, τσάντες, βαλίτσες και άλλα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.