Πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκε να είναι μεθυσμένος καταστρέφοντας σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μιλάμε για τον Ντάρον Γκίμπσον της Σάντερλαντ, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Ο Ιρλανδός μέσος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν αντιλήφθηκε πως βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να διαλύσει τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και φυσικά το δικό του αμάξι, μια Mercedes αξίας 75 χιλιάδων λιρών.
Ο 30χρονος χαφ των «μαύρων γάτων» είχε συλληφθεί από τις Αρχές και στο παρελθόν να οδηγεί μεθυσμένος. Ευτυχώς όμως, δεν τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία με τον Γκίμπσον να καταθέτει για το συμβάν.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας