Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Ταυλαρίδη και γλιτώνει το -3
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε
εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Στάθη Ταυλαρίδη και έτσι θα γλιτώσουν την
αφαίρεση βαθμών με την οποία κινδύνευαν.
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Στάθη Ταυλαρίδη και έτσι θα γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών με την οποία κινδύνευαν.
Στον Ταυλαρίδη είχαν επιδικαστεί τελεσίδικα 97.000 ευρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να έρχονται τελικά σε συμβιβασμό με τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ, τα οποία θα λάβει άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα θα τα χαρίσει.
Η υπόθεση Ταυλαρίδη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια για τους Πράσινους οι οποίοι πλέον δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμώς τουλάχιστον από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.