Ο Νεϊμάρ ρώτησε Μέσι και Σουάρες αν τον θέλουν πίσω
Στη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, την παραμονή του ματς με τον
Ολυμπιακό στην Αθήνα, ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δέχθηκε μια
“περίεργη” ερώτηση. Αφορμή ήταν η επίσκεψη του Νεϊμάρ στο
προπονητικό κέντρο των “μπλαουγκράνα” και το ερώτημα προκάλεσε το
μειδίαμα του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού.
Στη συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, την παραμονή του ματς με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δέχθηκε μια “περίεργη” ερώτηση.
Αφορμή ήταν η επίσκεψη του Νεϊμάρ στο προπονητικό κέντρο των “μπλαουγκράνα” και το ερώτημα προκάλεσε το μειδίαμα του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού.
“Θα δεχόσασταν τον Νεϊμάρ στην ομάδα, αν επιθυμούσε να γυρίσει”, ρώτησε η Ισπανίδα συνάδελφος.
Λίγες μέρες μετά απ’ το παιχνίδι, η εφημερίδα sport της Βαρκελώνης δίνει μια νέα διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα, αποκαλύπτοντας διάλογο του Βραζιλιάνου με τους Μέσι – Σουάρες.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ είναι δυσαρεστημένος στο Παρίσι και ρώτησε τους πρώην συμπαίκτες του, αν θα επιθυμούσαν την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Νεϊμάρ σχεδιάζει το μεγάλο come back, ωστόσο είναι βέβαιο πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό της Παρί Ουνάι Έμερι.
Αν πάντως τα όσα έγραψε η sport ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μάλλον ο Βραζιλιάνος θα “τρελάνει” όλο τον κόσμο.