Πρόκριση με ανατροπή ο ΟΣΦΠ, πέρασε με ήττα ο ΠΑΟΚ
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Ατρόμητου (Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2). Η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1), αλλά ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση, αφού είχε νικήσει με 2-1 στα Πηγάδια στο πρώτο ματς.
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2). Η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1), αλλά ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση, αφού είχε νικήσει με 2-1 στα Πηγάδια στο πρώτο ματς.
&source=in.gr">
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Ατρόμητου (Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2).
Η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-1), αλλά ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού είχε νικήσει με 2-1 στα Πηγάδια στο πρώτο ματς.
Σε αναμετρήσεις για τους αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα (σε παρένθεση ο α΄αγώνας):
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας