Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι εν όψει του ντέρμπι με τη Βραζιλία
Η Αργεντινή ξαναβρίσκει τον Λιονέλ Μέσι την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή πριν τον αγώνα με τη Βραζιλία στις 10 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου επιστρέφει στην «αλμπισεσλέστε» μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, που τον ανάγκασε να λείψει από τα τελευταία τρία παιχνίδια της.
Η Αργεντινή ξαναβρίσκει τον Λιονέλ Μέσι την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή πριν τον αγώνα με τη Βραζιλία στις 10 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου επιστρέφει στην «αλμπισεσλέστε» μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, που τον ανάγκασε να λείψει από τα τελευταία τρία παιχνίδια της.
Χωρίς τον «ψύλλο» στη σύνθεσή της η Αργεντινή δεν νίκησε σε κανένα απ΄ αυτά, μένοντας στην ισοπαλία με Βενεζουέλα, Περού και χάνοντας από την Παραγουάη.
Ο Μέσι έφτασε στη Βραζιλία μαζί με τον Μασεράνο, ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Νεϊμάρ. Εναντίον της Βραζιλίας, από την οποία απέχει πέντε βαθμούς, η ομάδα του Εντγκάρντο Μπάουσα πρέπει να νικήσει για να μην τεθεί σε κίνδυνο η πρόκριση. Μετά τους «βερντεόρο», επόμενος αντίπαλος της Αργεντινής είναι η Κολομβία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας